(c)Marinettehttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/Animation1hmtop.gif


http://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/Divider.jpg
 http://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpg

 

 Mikor eljutunk oda, hogy megkéri kezünket álmaink férfija, és mi boldogan azt mondjuk, hogy igen, kezdetét veszi az izgalmas készülődés a nagy napra.

    Megszervezünk mindent, mint egy tökéletes esküvőszervező, a meghívótól kezdve az étkészleten át az esküvői ruháig. De közben nem feledkezünk-e el arról, amit igazán magában hordoz?

    Az egyik legfontosabb nap az életünkbe, ezért se felejtsük el, hogy miről is szól. Arról a két emberről, akik össze akarják kötni az életüket, mert nagyon szeretik egymást. De mi ezt mégis elfelejtjük a nagy kapkodásban.

    Amint kimondjuk az igent, a várva várt kérdésre, már az lebeg előttünk, hogy milyen ruhánk lesz, hova megyünk majd nászútra, és, hogy milyen lesz a hajunk. Pedig nincs is annál jobb, és szebb, mikor megoszthatjuk örömünket a társunkkal, hogy együtt éljük át ezt a fontos időszakot.

    A sok elintéznivalóban szánjunk időt a másikra is. Osszuk meg vele élményeinket, hogy például milyen tortára gondoltunk, vagy, hogy Ő hova utazna el szívesen nászútra. Ha belesodorjuk olyan döntésekbe, amit nem szeretne, akkor előbb-utóbb veszekedés lesz belőle, ami elronthatja az egész készülődést, és rosszabb esetben az esküvőt.

    Első legfontosabb dolgunk az legyen, hogy leendő férjünkkel megbeszéljük, ki mit szeretne, mire is gondolt a másik.

Ennek tisztázása után a második lépésben a megbeszélteket vigyük át a gyakorlatba is, vagyis kezdjünk neki a megszervezéshez. Ahova csak lehet, együtt menjünk el, ne egyedül, vagy a barátnőkkel, hiszen menet közbe is adódhatnak olyan kérdések, melyekre mindkettőnktől kell majd a válasz. Lesz még úgyis olyan helyzet, ahova el tudunk menni a barátnőkkel, mint például a ruha kiválasztása. Meglátjuk mennyivel jobb összhangban meghozni a fontosabb döntéseket, mint hívogatni a másikat, aki lehet nem ér rá, és rávágja gondolkodás nélkül a válaszát, amire persze nem fog emlékezni később. Igaz, hogy a férfiak nem rajonganak a vásárlásért, az esküvői teendők megszervezéséért, de figyeljük csak meg, hogy milyen hálás lesz, ha belevonjuk az eseményekbe, és tudni fogja a részleteket.

    Az esküvő minden nő életében egy nagyon fontos esemény. Sokan kislány korunk óta erre várunk, és ha megtaláljuk a másik felünket, akkor ez valósággá is válik.

 
http://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpghttp://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/bullet.jpg


http://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/home.jpg

http://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/back.jpg

http://marinettekepek.ucoz.hu/jeandesign/logo.jpg